Design by Dutch Portfolio

Corgi

6 Geweld Angst
Belgie, 2019 - 85 min - Animatie, familiefilm
Regie: Ben Stassen
Cast: Buddy Vedder (Stem), Bridget Maasland (Stem), Freek Vonk (Stem)

Met activiteit

Corgi is het hondje van de koningin van Engeland. En wat is er Engelser dan thee drinken met scones erbij? Daarom gaan we scones bakken en kun je een theekopje mooi versieren. Natuurlijk drinken we een lekker kopje thee met een scone erbij. We beginnen om 13.30 uur in het Grand Café van de Pluk.

Bij de AV-film is de activiteit na de film. Dan kun je een theekopje mooi versieren. Daarna natuurlijk een lekker kopje thee drinken uit je eigen kopje!

Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis en ondanks dat hij zich niet altijd aan de regels houdt is hij lievelingetje van de Koningin. Wanneer Rex door de andere, jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt is de paniek groot. Iedereen denkt dat hij de koude winter buiten de paleismuren niet zal overleven! Rex zet alles op alles om thuis te komen, maar onderweg wordt hij aangezien voor een zwerfhond en naar een hondenkennel gebracht. Hier gelooft niemand dat Rex een koninklijk hondje is en hij moet zich zien te redden tussen nieuwe vrienden en vijanden met wie hij spannende avonturen beleeft. Zo moet Rex het opnemen tegen de sterke en intimiderende Tyson, wordt hij verliefd op de stoere Wanda en leert hij zichzelf beter kennen dan ooit. Zal Rex zijn weg terug naar het paleis nog vinden? En zijn ze hem daar dan nog niet vergeten?

Voorstellingen

Corgi
zo 28 april
11:00
Film + Autismevriendelijk
Corgi
zo 28 april
14:30
Film + Kids