Design by Dutch Portfolio

Maaltijd + City Girl

VS, 1930 - 77 min - Drama
Regie: Friedrich Wilhelm Murnau
Cast: Mary Duncan, Charles Farrell en David Torrence

## Menu ##

Amuse: popcorn

Voorgerecht: Groene salade met gesuikerde bacon

Tussengerecht: Black eyed peas soep

Hoofdgerecht: Jambalaya

Nagerecht: Chocolade Coca-Cola cake

Na de succesvolle film-muziekproductie Frankenstein uit 2017 is het James Whale Orchestra opnieuw te gast bij LingeFilm. Componist en dirigent Oliver Parr heeft speciaal voor de klassieker City Girl van regisseur Friedrich Wilhelm Murnau muziek gecomponeerd. De combinatie van het spel van pianist Peter Paul Fuchs en harpiste Carla Bos, en Panayiotis Ioannous hypermoderne geluidstechniek zorgen voor een unieke kijk- en luisterervaring.

Kosten € 15,- / LingeFilm FanPas € 12,50  (deze prijzen zijn excl. de maaltijd. Dus met maaltijd wordt het € 32,50/€ 30,- FanPas)

De topmusici van het James Whale Orchestra begeleiden live de - oorspronkelijk geluidsloze - zwart-wit filmklassieker City Girl (1930). In de film zien we boerenzoon Lem Tustine naar Chicago vertrekken om de tarweoogst van de boerderij in Minnesota te verkopen. Hier wordt hij verliefd op het stadsmeisje Kate; ze trouwen en keren samen terug naar de boerderij. Daar stelt de vader des huizes hun liefde zwaar op de proef. Zal hun liefde overwinnen? Na de succesvolle film-muziekproductie Frankenstein uit 2017 is het James Whale Orchestra opnieuw te gast bij LingeFilm. Componist en dirigent Oliver Parr heeft speciaal voor de klassieker City Girl van regisseur Friedrich Wilhelm Murnau muziek gecomponeerd. De combinatie van het spel van pianist Peter Paul Fuchs en harpiste Carla Bos, en Panayiotis Ioannous hypermoderne geluidstechniek zorgen voor een unieke kijk- en luisterervaring.

Voorstellingen

Maaltijd + City Girl
za 16 november
18:00
Muziek Weekend: Film + Extra live muziek