Design by Dutch Portfolio

Mees Kees In De Wolken

AL
Nederland, 2019 - 72 min - Familiefilm
Regie: Martijn Smits
Cast: Leendert de Ridder, Sanne Wallis de Vries, Raymonde de Kuyper

Mees Kees in de wolken

De school waar Mees Kees lesgeeft bestaat 50 jaar en directrice Dreus besluit dit te vieren met een groot galafeest. Dansen op het schoolfeest vinden de kinderen best spannend! Daarom krijgen de kinderen danslessen van Dreus.

Bij LingeFilm organiseren we ook een dansles voorafgaand aan de film. De dansjuffen van Danscentrum Wildschut komen een spetterende dansles verzorgen. Dans je lekker mee vanaf 13.30 uur? We dansen in het Grand Café van de Pluk.

Na afloop van de AV film is er geen dansles maar kunnen de kinderen een luchtballon knutselen.

De school waar Mees Kees lesgeeft bestaat 50 jaar en directrice Dreus besluit dit te vieren met een groot galafeest. In klas 6b wordt het opeens heel spannend wie met wie naar deze dansavond gaat. Tobias is zo verlegen dat hij Hasna niet durft te vragen en Hasna heeft andersom hetzelfde probleem. Mees Kees zou ze wel willen helpen, maar hij heeft zijn eigen zorgen. Marie Louise heeft hem voor zijn verjaardag een ballonvaart cadeau gegeven, maar Mees Kees heeft vreselijke hoogtevrees! Gelukkig steunt de hele klas hem. Zij durven ook heel veel dingen niet. Zoals dansen op het schoolfeest! Als Mees Kees dit aan mevrouw Dreus vertelt, last ze prompt uitgebreide danslessen in met Rumba, Tango en Chachacha. Terwijl Tobias en Hasna om elkaar heen draaien en Mees Kees Marie Louise probeert te ontlopen, bereidt Dreus in het geheim een grote verrassing voor het jubileumfeest voor.

Voorstellingen

Mees Kees In De Wolken
zo 1 maart
11:00
Film + Autismevriendelijk
Mees Kees In De Wolken
zo 1 maart
14:30
Film + Kids