Design by Dutch Portfolio

Paw Patrol

VS, 2021 - 86 min - familiefilm, avontuur, animatie
Regie: Cal Brunker
Cast: Rayen Panday (Stem), Julia Tan (Stem), Peter Pannekoek (Stem), Monica Geuze (Stem)

** Met activiteit **

Geen pup is te klein voor zo’n groot avontuur! Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de Paw Patrol de strijd aan om de inwoners van Avonturenstad te redden. LingeFilm KIDS heeft ook bij deze film weer een leuke activiteit in het thema van de film georganiseerd.

Welke pup is jouw favoriet? Chase, Marshall, Skye of de andere pups? Maak een masker van jouw favoriete pup, of help Chase in een doolhof de weg te zoeken. Je kunt ook je eigen Paw Patrol badge maken. En kijk of je net zo goed ben als de Paw Patrol pups tijdens een behendigheidsparcours waarbij je daarna klaar bent om samen met de pups de stad te redden!

Je kunt na de autismevriendelijke voorstelling van 11.00 uur komen knutselen of voor de middagvoorstelling. Je bent dan welkom vanaf 13.45 uur in het Grand Café van de Pluk. 

Pups, zijn jullie klaar voor actie!?

Paw Patrol: De Film is het eerste avontuur op het witte doek gebaseerd op de populaire tv-serie. Als hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de Paw Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.

Voorstellingen

Paw Patrol
zo 3 oktober
11:00
Film + autismevriendelijk
Paw Patrol
zo 3 oktober
14:30
Film + kids