Skip to content

Openluchtvoorstelling LingeFilm groot succes

Afgelopen zaterdag 7 september hebben ruim 500 filmliefhebbers onder afwisselend een sterrenhemel en dan weer een regenwolk(je) genoten van de film ‘A Star is Born’ met Bradley Cooper en Lady Gaga in de hoofdrol. Niet eerder bleef het tot het laatste moment zo onzeker of de film in de openlucht kon doorgaan, maar om 13 uur werd bekend gemaakt dat, ondanks de onvoorspelbare regenkansen, de organisatie van deze vijfde openluchtvoorstelling van LingeFilm het aandurfde  om buiten te vertonen. Het LingeFilm-publiek kwam opgetogen naar het Lingepark in Geldermalsen. De meesten waren goed voorbereid op wat nattigheid en kou. En de organisatie ook; iedere bezoeker kreeg een poncho en er waren dekens aanwezig.

De beroemde ‘klepje op-klepje af’-quiz, een inleiding bij deze vierde versie van ‘A Star is Born’, een romantische muziekfilm met de Oscarwinnende song Shallow, goede catering van ’t Pandje, de Betuwse Fruitshop en Keurslager v.d. Burg en aanstekelijke muziek van Just-M bleken een uitgekiende mix voor een leuke avond. Iedereen had het, ondanks een enkel buitje, enorm naar zijn zin. “Het was een unieke sfeer. Met zoveel mensen genieten van een mooie film, zittend onder de poncho’s en toch een fantastische avond hebben met zijn allen. Daar doen we het voor!” aldus de organisatie.