Design by Dutch Portfolio

Openingstijden Lingefilm

OPENINGSTIJDEN LINGEFILM

LingeFilm vertoont diverse keren per week een film. Er is altijd een pauze bij de film, met uitzondering van de films op woensdagavond. Ons vaste programma is:

Vrijdagavond 18.00 en 20.30 uur
Zaterdagavond 18.00 en 20.30 uur
Zondagavond 20.00 uur
Woensdagavond 20.00 uur

Tevens wordt er eens per maand op de zondagmorgen, om 11.00 uur, een autismevriendelijke voorstelling vertoond en is er eens per maand op dinsdagmiddag, om 14.30 uur, een filmmiddag. In de schoolvakanties (m.u.v. de zomervakantie) worden er op zondag- en woensdagmiddag KIDS-films vertoond (meer informatie onder FILM+).

In september, mei en juni worden er alleen films op vrijdag-, zaterdag- en woensdagavond vertoond. In juli is LingeFilm alleen op de vrijdagavond geopend.

Kaartverkoop

Voor kaarten voor een avond- en middagvoorstelling van LingeFilm betaal je € 9,00. Autismevriendelijke en KIDS-voorstellingen kosten € 7,50. Met een FanPas krijg je € 2,50 korting per voorstelling. Kaarten kun je via deze website kopen. Hiervoor dien je je eenmalig aan te melden. Ga naar programma en naar de voorstelling die je wilt bezoeken. Klik in de voorstelling op ‘tickets’ en geef aan hoeveel kaartjes je wilt. Voeg eventueel andere voorstellingen naar jouw keuze toe aan het winkelmandje. Ben je klaar met winkelen, dan kun je de kaarten direct betalen. Je ontvangt een eTicket via e-mail.

Kaarten kunnen ivm de Corona-maatregelen niet meer aan de kassa van LingeFilm gekocht worden.

LingeFilm accepteert geen Nationale Bioscoopbonnen.

KAARTEN WIJZIGEN OF ANNULEREN? DAT KAN.

Tot twee dagen voor de voorstelling kun je je kaartje(s) wijzigen of annuleren. Bij annulering storten we het bedrag dat je betaald hebt, onder inhouding van € 2,50 administratiekosten, terug op jouw rekening. Geef je verzoek door via tickets@lingefilm.nl.

Het is niet mogelijk om binnen twee dagen voor aanvang van de voorstelling te wijzigen of te annuleren.

 LINGEFILM CADEAUBONNEN

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Denk dan aan een LingeFilm cadeaubon. Deze is in twee varianten verkrijgbaar: FILM en FILM+MAALTIJD. De FILM-bon kost € 9,00 en de FILM+MAALTIJD-bon € 29,00. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar via een mail aan tickets@lingefilm.nl. Op de cadeaubonnen staat een actiecode die ingevoerd kan worden bij het kopen van een e-ticket.

LingeFilm FanPas

De LingeFilm FanPas is een persoonsgebonden kaart die je voor € 16,00 per seizoen (september tot en met juni) of € 11,00 (januari tot en met juni) aanschaft. Als FanPas-houder krijg je € 2,50 korting op de entreeprijs van een voorstelling en je steunt de activiteiten van LingeFilm.

Wil jij ook een LingeFilm FanPas?
Als je nog geen account hebt bij LingeFilm, maak hier jouw account aan. Maak dan 16 of 11 euro (afhankelijk van de datum van aanschaffen, zie hierboven) per persoon over op rekening NL40 RABO 0321 2959 27 van LingeFilm onder vermelding van de naam van de pashouder(s).

Binnen enkele dagen zijn de speciale FanPas-prijzen voor jou beschikbaar bij jouw volgende reservering via de site.

Kinderfeestjes

Heb je een kinderfeestje en wil je dit op een leuke manier vieren? Vanaf 6 kinderen bieden we een leuk film-KIDS-arrangement aan. Dit bestaat uit:

  1. Een filmticket voor een kinderfilm op zondagmiddag of woensdagmiddag (alleen in de schoolvakanties m.u.v. zomervakantie, met gratis activiteit)
  2. Voor de film: een glas fris naar keuze met een zakje snoep
  3. In de pauze: een glas ranja met een zakje chips (naturel, paprika of bolognese)

Het film-KIDS-arrangement kost € 10,50 per kind. Ouders/begeleiders krijgen in de pauze een gratis kop koffie of thee (maximaal 2 personen).

De filmtickets koop je via www.lingefilm.nl à € 6,50 per persoon. Het eten en drinken regel je met De Pluk. Stuur een mail met je naam, het aantal kinderen en de filmtitel naar info@depluk.nl om het KIDS-food-arrangement à € 4,00 per kind te reserveren. Betalen doe je op de dag zelf. Heb je nog vragen? Mail dan naar info@lingefilm.nl of naar info@depluk.nl

Vrijwilligers

LingeFilm kan alleen bestaan door de inzet van ca 65 vrijwilligers. Zij staan achter de kassa, zijn operateur en vertonen de films, helpen met het koken en opdienen van de maandelijkse maaltijd, schrijven persberichten, organiseren KIDS-activiteiten, helpen bij autismevriendelijke voorstellingen, onderhouden de website en/of zijn bestuurslid. Zonder de bijdrage van deze vrijwilligers kan LingeFilm niet bestaan.

Vrijwilliger worden?

Lijkt het je leuk om ook een bijdrage te leveren aan het succes van LingeFilm? Dat kan. Stuur een mail naar info@lingefilm.nl en zet daarbij wat je graag wilt doen. We nemen dan contact met je op.

Nieuwsbrief

LingeFilm verstuurt wekelijks een nieuwsbrief met daarin de films die aankomende week vertoond worden en eventuele acties en/of mededelingen. Wil je deze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je je hier dan in voor de nieuwsbrief. Wil je ook een nieuwsbrief van de autismevriendelijke voorstellingen en/of KIDS-activiteiten ontvangen? Geef dit dan aan wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Coronabeleid

Wanneer je naar lingeFilm wilt komen, houd dan rekening met onderstaande maatregelen. Zo weet je wat je wel/niet moet doen en kan iedereen op een veilige manier naar de film en zijn/haar vrijwilligerswerk doen.

Kom alleen naar LingeFilm als je gezond bent. Blijf thuis bij ziekteverschijnselen. Tickets zijn alleen online te koop.

Lees meer over ons coronabeleid

Zakelijk

Adverteren bij LingeFilm
Bij LingeFilm komen wekelijks honderden bezoekers uit Geldermalsen en omgeving. Onze bezoekers zijn geïnteresseerd in cultuur, nieuwsgierig naar wat er zich in hun omgeving afspeelt en te typeren als levensgenieters. Een interessante doelgroep voor jouw bedrijf? Wij bieden de mogelijkheid hen via een reclameboodschap voorafgaand aan de films en in de pauze te bereiken. Natuurlijk tegen een heel interessant tarief, waarmee je het tevens mogelijk maakt dat Geldermalsen een eigen filmtheater heeft. Interesse? Neem contact met ons op via info@lingefilm.nl

Bedrijfs- en groepsactiviteiten
Wil je met jouw bedrijf of met een grote groep belangstellende (max 98 personen) een besloten filmvoorstelling organiseren? Kom dan naar LingeFilm. We ontvangen de aanvraag graag geruime tijd van te voren. Of we jouw verzoek kunnen uitvoeren hangt o.a. af van de beschikbaarheid van het filmtheater en jouw specifieke wensen. Mail ons voor de mogelijkheden: info@lingefilm.nl

Pers- en publiciteitsvragen over LingeFilm
Wanneer je vragen hebt over/aan LingeFilm, neem dan contact met ons op via info@lingefilm.nl