Design by Dutch Portfolio

Openingstijden Lingefilm

LingeFilm vertoont van september tot en met juni films op:

Vrijdagavond 20.30 uur
Zaterdagavond 20.30 uur
Zondagmiddag 14.30 uur
Woensdagavond 20.00 uur, vertoning zonder pauze

Tevens wordt er eens per maand om 11.00 uur op zondagmorgen een autismevriendelijke voorstelling vertoond en is er eens per maand op dinsdagmiddag vanaf 14.30 uur een filmmiddag. In de schoolvakanties (m.u.v. de zomervakantie) worden er op zondag- en woensdagmiddag KIDS-films vertoond.

Kaartverkoop

Kaarten voor een avond- en middagvoorstelling van LingeFilm kosten € 8,00. Autismevriendelijke en KIDS-voorstellingen kosten € 6,50. Met een FanPas krijg je € 2,50 korting per voorstelling. Kaarten kun je via deze website kopen. Hiervoor dien je je eenmalig aan te melden. Ga naar programma en naar de voorstelling die je wilt bezoeken. Klik in de voorstelling op ‘tickets’ en geef aan hoeveel kaartjes je wilt. Voeg eventueel andere voorstellingen naar jouw keuze toe aan het winkelmandje. Ben je klaar met winkelen, dan kun je de kaarten direct betalen. Je ontvangt een eTicket via e-mail.

Vanaf drie kwartier voor aanvang van de film is de kassa van LingeFilm geopend. De kassa vind je recht vooruit wanneer je De Pluk binnenkomt.

Kaarten kunnen ook aan de kassa worden gekocht als er nog plaatsen beschikbaar zijn en kunnen uitsluitend met pin betaald worden.

LingeFilm accepteert geen Nationale Bioscoopbonnen.

Kaartjes wijzigen  of annuleren? Dat kan.

Tot 2 dagen voor de voorstelling, storten wij het bedrag terug op jouw rekening, onder inhouding van € 2,50 administratiekosten. Geef je verzoek door via tickets@lingefilm.nl.

Binnen 2 dagen voor aanvang van de voorstelling zijn wijzigingen en annuleringen niet mogelijk.

LingeFilm Cadeubonnen

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje ? Denk dan aan een LingeFilm cadeaubon. Deze is in 2 varianten verkrijgbaar: FILM en FILM+MAALTIJD. De FILM-bon kost € 8,00 en de FILM+MAALTIJD-bon € 25,50. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar aan de kassa van LingeFilm, geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de film op vrijdag-, zaterdag- en woensdagavond en zondagmiddag.

LingeFilm FanPas

De LingeFilm FanPas is een persoonsgebonden kaart die je voor € 15,00 per seizoen (september tot en met juni) of € 10,00 (januari tot en met juni) aanschaft. Als FanPas-houder krijg je € 2,50 korting op de entreeprijs van een voorstelling en je steunt de activiteiten van LingeFilm.

Wil jij ook een LingeFilm FanPas?
Als je nog geen account hebt bij LingeFilm, maak hier jouw account aan. Maak dan 15 of 10 euro (afhankelijk van de datum van aanschaffen, zie hierboven) per persoon over op rekening NL40 RABO 0321 2959 27 van LingeFilm onder vermelding van de naam van de pashouder(s).

Binnen enkele dagen zijn de speciale FanPas-prijzen voor jou beschikbaar bij jouw volgende reservering via de site. De FanPas zal ook binnen een week klaar liggen bij de kassa van LingeFilm.

De FanPas is ook via de kassa van LingeFilm te koop wanneer je al een account hebt of ter plekke samen met onze kassamedewerken een nieuw account aanmaakt.

Kinderfeestjes

Heb je een kinderfeestje en wil je dit op een leuke manier vieren? LingeFilm heeft, in samenwerking met De Pluk, een filmkids arrangement vanaf 6 kinderen.

Het filmkids arrangement bestaat per kind uit:

1- Een filmticket voor een kinderfilm op zondagmiddag of woensdagmiddag (alleen in de schoolvakanties m.u.v. zomervakantie, met gratis activiteit)

2- Voor de film: een glas fris naar keuze met een zakje snoep

3- In de pauze: een glas ranja met een zakje chips (naturel, paprika of bolognese)

Het filmkids arrangement kost € 10,50 per kind. Ouders/begeleiders krijgen in de pauze een gratis kop koffie of thee (maximaal 2 personen).

De filmtickets koop je via www.lingefilm.nl à € 6,50 per persoon. (NB alleen de kinderfilms op de zondagmiddag kosten € 6,50. Andere films kosten € 8,00, waardoor het arrangement € 12,00 p.p. wordt).

Stuur een mail met je naam, het aantal kinderen en de filmtitel naar info@depluk.nl om het kids-food-arrangement à € 4,00 per kind te reserveren. Betalen doe je op de dag zelf. Heb je nog vragen? Mail dan naar info@lingefilm.nl of naar info@depluk.nl

Vrijwilligers

LingeFilm kan bestaan door de inzet van ca 60 vrijwilligers. Zij staan achter de kassa, zijn operateur en vertonen de films, helpen met het koken en opdienen van de maandelijkse maaltijd, schrijven persberichten, organiseren KIDS-activiteiten, helpen bij autismevriendelijke voorstellingen, onderhouden de website en/of zijn bestuurslid. Zonder de bijdrage van deze vrijwilligers kan LingeFilm niet bestaan.

Vrijwilliger worden?

Lijkt het je leuk om ook een bijdrage te leveren aan het succes van LingeFilm? Dat kan. Stuur een mail naar info@lingefilm.nl en zet daarbij wat je graag wilt doen. We nemen dan contact met je op.

Aanmelden nieuwsbrief

LingeFilm verstuurt wekelijks een overzicht van de films die aankomende week vertoond worden. Hier schrijf je je in voor de nieuwsbrief. Wil je ook een nieuwsbrief ontvangen van de autismevriendelijke voorstellingen en/of KIDS-activiteiten? Geef dat dan aan wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief.

Zakelijk

Adverteren bij LingeFilm
Bij LingeFilm komen wekelijks honderden bezoekers uit Geldermalsen en omgeving. Onze bezoekers zijn geïnteresseerd in cultuur, nieuwsgierig naar wat er zich in hun omgeving afspeelt en te typeren als levensgenieters. Een interessante doelgroep voor jouw bedrijf? Wij bieden de mogelijkheid hen via een reclameboodschap voorafgaand aan de films en in de pauze te bereiken. Natuurlijk tegen heel interessante bedragen, waarmee je het tevens mogelijk maakt dat Geldermalsen een eigen filmtheater heeft. Neem hiervoor contact op met ons via secretariaat@lingefilm.nl

Bedrijfs- en groepsactiviteiten
Wanneer je met jouw bedrijf of met een grote groep (max 98 personen) een activiteit wilt organiseren en dat wilt combineren met een filmvoorstelling, zijn er mogelijkheden bij LingeFilm. Voorwaarde is dat dit ruime tijd van te voren wordt aangevraagd. Er is dan een mogelijkheid een uitkoop van een voorstelling te doen. Of we jouw verzoek kunnen uitvoeren hangt o.a. af van de beschikbaarheid van het theater en jouw specifieke wensen. Interesse, stuur een mail aan secretariaat@lingefilm.nl

Pers- en publiciteitsvragen over LingeFilm
Wanneer je vragen hebt over/aan LingeFilm, neem dan contact met ons op via info@lingefilm.nl