OPENINGSTIJDEN LINGEFILM

LingeFilm vertoont diverse keren per week een film. Er is altijd een pauze bij de film, met uitzondering van de films op woensdagavond. Ons vaste programma is:

Vrijdagavond 20.30 uur
Zaterdagavond 20.30 uur
Zondagavond 20.00 uur
Woensdagavond 20.00 uur

Tevens wordt er op de eerste zondag van de maand om 11.00 uur een autismevriendelijke voorstelling vertoond en op die zondagmiddag een Kids-voorstelling. En eens per maand op dinsdagmiddag, om 14.30 uur, is er een filmmiddag. (meer informatie onder Film+)

In september, mei en juni worden er alleen films op vrijdag-, zaterdag- en woensdagavond vertoond. In juli is LingeFilm alleen op de vrijdagavond geopend.

Terug naar boven

Kaartverkoop

Voor kaarten voor een avond- en middagvoorstelling van LingeFilm betaal je € 9,00. Autismevriendelijke en KIDS-voorstellingen kosten € 7,50. Met een FanPas krijg je € 2,50 korting per voorstelling. Kaarten kun je via deze website kopen. Hiervoor dien je je eenmalig aan te melden. Ga naar programma en naar de voorstelling die je wilt bezoeken. Klik in de voorstelling op ‘tickets’ en geef aan hoeveel kaartjes je wilt. Voeg eventueel andere voorstellingen naar jouw keuze toe aan het winkelmandje. Ben je klaar met winkelen, dan kun je de kaarten direct betalen. Je ontvangt een eTicket via e-mail.

Kaarten kunnen ook voor aanvang van de film aan de kassa worden gekocht.

LingeFilm accepteert geen Nationale Bioscoopbonnen en CJP/Cultuurkaarten.

KAARTEN WIJZIGEN OF ANNULEREN? DAT KAN.

Heb je een account, dan kun je tot twee dagen voor de voorstelling je kaartje(s) wijzigen of annuleren. Bij annulering storten we het bedrag dat je betaald hebt, onder inhouding van € 2,50 administratiekosten, terug op jouw rekening. Bij wijzigen worden je kaartjes omgeboekt naar een voor jouw juiste voorstelling en datum. Geef je verzoek door via tickets@lingefilm.nl.

Heb je als gast kaartje(s) gekocht, dan kun je tot twee dagen voor de voorstelling je kaartje(s) annuleren. We storten het bedrag dat je betaald hebt, onder inhouding van € 2,50 administratiekosten, terug op jouw rekening. Geef je verzoek door via tickets@lingefilm.nl.

Het is niet mogelijk om binnen twee dagen voor aanvang van de voorstelling te wijzigen of te annuleren.

 LINGEFILM CADEAUBONNEN

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Denk dan aan een LingeFilm cadeaubon. Deze is in twee varianten verkrijgbaar: FILM en FILM+DINER. De FILM-bon kost € 9,00 en de FILM+DINER-bon € 29,00. Maak het geld voor het aantal bonnen over op de rekening van LingeFilm NL40 RABO 0321 2959 27 onder vermelding van het aantal en het soort bonnen. Dan nemen wij daarna contact met je op over de verdere afhandeling. Op de cadeaubonnen staat een actiecode die ingevoerd kan worden bij het kopen van een e-ticket.                                                                                                             

De cadeaubonnen zijn eveneens verkrijgbaar aan de kassa van LingeFilm. Deze is geopend voorafgaand aan een filmvoorstelling.

Terug naar boven

Lingefilm fanpas

Met ingang van seizoen 2023/2024 gaat de verkoop van FanPassen (de persoonsgebonden kortingskaart, waarmee je 2,50 euro korting per voorstelling krijgt) op een andere manier. Net als de filmkaartjes kan je een FanPas via onze website kopen. Voordeel is dat je direct na aankoop van de FanPas een kaartje met korting kan aanschaffen. En de FanPas is 12 maanden geldig, dus iedereen betaalt altijd hetzelfde bedrag. Na de 12 maanden kun je op dezelfde gemakkelijke manier weer direct een nieuwe FanPas kopen.

Wil je een FanPas? Klik dan bovenaan deze pagina op de knop FanPas (tussen Informatie en Contact). Daar vind je meer informatie over de FanPas, hoe aan te schaffen incl. de link naar de aankooppagina

Terug naar boven

Vrijwilligers

LingeFilm kan alleen bestaan door de inzet van ca 65 vrijwilligers. Zij staan achter de kassa, zijn operateur en vertonen de films, helpen met het koken en opdienen van de maandelijkse maaltijd, schrijven persberichten, organiseren KIDS-activiteiten, helpen bij autismevriendelijke voorstellingen, onderhouden de website en/of zijn bestuurslid. Zonder de bijdrage van deze vrijwilligers kan LingeFilm niet bestaan.

Vrijwilliger worden?
Lijkt het je leuk om ook een bijdrage te leveren aan het succes van LingeFilm? Dat kan. Stuur een mail naar info@lingefilm.nl en zet daarbij wat je graag wilt doen. We nemen dan contact met je op.

Terug naar boven

Zakelijk

Adverteren bij LingeFilm
Bij LingeFilm komen wekelijks honderden bezoekers uit Geldermalsen en omgeving. Onze bezoekers zijn geïnteresseerd in cultuur, nieuwsgierig naar wat er zich in hun omgeving afspeelt en te typeren als levensgenieters. Een interessante doelgroep voor jouw bedrijf? Wij bieden de mogelijkheid hen via een reclameboodschap voorafgaand aan de films en in de pauze te bereiken. Natuurlijk tegen een heel interessant tarief, waarmee je het tevens mogelijk maakt dat Geldermalsen een eigen filmtheater heeft. Interesse? Neem contact met ons op via info@lingefilm.nl

Bedrijfs- en groepsactiviteiten
Wil je met jouw bedrijf of met een grote groep belangstellende (max 98 personen) een besloten filmvoorstelling organiseren? Kom dan naar LingeFilm. We ontvangen de aanvraag graag geruime tijd van te voren. Of we jouw verzoek kunnen uitvoeren hangt o.a. af van de beschikbaarheid van het filmtheater en jouw specifieke wensen. Mail ons voor de mogelijkheden: info@lingefilm.nl

Pers- en publiciteitsvragen over LingeFilm
Wanneer je vragen hebt over/aan LingeFilm, neem dan contact met ons op via info@lingefilm.nl

Terug naar boven