Skip to content

Rabo Clubsupport 2023

We hebben leuk nieuws!

LingeFilm doet dit jaar opnieuw mee met de Rabo ClubSupport 2023; vanaf maandag 4 t/m dinsdag 26 september 2023 kun jij jouw stem uitbrengen in de Rabo App of online via: www.rabo-clubsupport.nl/west-betuwe/deelnemers

Wie mag er stemmen?

Eenieder die lid is van de Rabobank vanaf twaalf jaar. Ben je klant van de Rabobank maar nog geen lid? Schrijf je deze week nog in en doe gelijk mee! De Lidmaatschap is gratis en de inschrijving kun je eenvoudig regelen via de Rabo App (onder zelf regelen en dan lidmaatschap). 
Dus zegt het voort en vraag familie, vrienden, collega’s en kennissen om ook te stemmen op ons, want jouw stem geldt!
De resultaten worden vanaf dinsdag 10 oktober 2023 bekendgemaakt.

Hier volgen nog even, in bijgevoegd link, de voorwaarden waar jouw inschrijving aan dient te voldoen: www.rabo-clubsupport.nl/west-betuwe/voorwaarden