Borrelplank ook voor de 20.30 uur voorstelling verkrijgbaar

Als je naar de film gaat, is het heerlijk om van te voren (of na afloop bij de 18.00 uur film) even te borrelen in het Grand Café van De Pluk En dit is nu extra aantrekkelijk, omdat De Pluk een overheerlijke borrelplank op de menukaart heeft staan. Voor € 6,75 per persoon krijg je diverse warme en koude hapjes. De borrelplank is ook als vegetarische variant verkrijgbaar.
De borrelplank is alleen verkrijgbaar als die vooraf besteld is bij De Pluk. Stuur hiervoor een mail aan info@depluk.nl. Vermeld de datum van de film, je naam, het aantal personen en eventueel of het een vega-plank moet zijn. En geef door hoe laat je de borrelplank wilt hebben. Dit kan voor de film van 18.00 uur = tussen 17.00-17.15 uur ophalen bij de bar, na de voorstelling van 18.00 uur (tijd afhankelijk van filmduur) en voor de film van 20.30 uur =  tussen 19.30-19.45 uur ophalen bij de bar van de Pluk.

Voorzitter en operateurs gezocht

LingeFilm is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Vind jij het leuk om mee te denken over de toekomst van LingeFilm en om beleid te bepalen met je mede-bestuursleden en de teamleiders? Ben je goed in netwerken zowel intern als extern? En houd je van (arthouse)films?  Of ken je iemand die hier geschikt voor is? Stuur dan voor 15 september een mail naar info@lingefilm.nl. We sturen je dan meer informatie over de functie en uitnodigen je daarna (eventueel) uit voor een gesprek.

Omdat we momenteel meer voorstellingen vertonen, zijn we ook op zoek naar nieuwe operateurs. Jouw functie bestaat uit het programmeren van de film en de trailers, het klaarzetten van de filmzaal en het aan- en uitzetten van de film. Natuurlijk krijg je een training hoe het allemaal werkt. Je zult per maand ca 3-4 keer worden ingeroosterd en dan kun je ook de film bekijken. Dus ben je geïnteresseerd in techniek en houd je van (arthouse) films? Stuur dan voor 15 september een mail naar info@lingefilm.nl. We sturen je dan meer informatie over de functie en uitnodigen je daarna (eventueel) uit voor een gesprek.

 

Loving Vincent

De nieuwe wildernis

Knielen op een bed violen

Philomena

La Grande Bellezza

Borgman

Room